035-5823591

Over Nisha Interieur

Origineel, eigentijds en verrassend- dat is Nisha!

NISHA is al sinds 1997 een begrip In Utrecht en omgeving. Het adres voor eigentijds, eigenwijs en origineel interieur en cadeau.

In onze kleurrijke winkel, gevestigd in een monumentaal pand aan de rand van het centrum, valt meteen de combinatie op van verschillende stijlen en sferen. Modern en eigentijds, duizend-en-een-nacht en design, komen hier samen tot een harmonieus en bijzonder geheel. De artikelen komen uit vele landen. De Oosterse en de Westerse cultuur komen samen.

Nisha biedt u in deze webshop een uitgebreid assortiment van allerlei vertrouwde en bekende merken zoals Normann Copenhagen, Pols Potten, Seletti, Zuiver, Zenza, Madam Stoltz, maar ook veel unieke exemplaren en ambachtelijke artikelen. Hier vindt u een collectie die zorgvuldig is samengesteld met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en trends.

In deze webshop, net als in de 'echte' winkel, kunt u vertrouwen op hoge kwaliteit en een uitstekende service. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen, opmerkingen en wensen te beantwoorden en we zorgen ervoor dat uw bestelling naar tevredenheid bij u thuis wordt bezorgd.

Ook online vinden we persoonlijke aandacht belangrijk! Heeft u hulp nodig, advies of vragen? Bel of mail ons, we helpen u graag!

Bedankt voor uw interesse en veel plezier!

NISHA